Neem contact op:
Ben jij het jojoën ook zo moe? Heb jij het gevoel dat je energie al op is, als de dag slechts half om is? Heb je ook last van quarantaine-kilo’s?
Dan ben jij toe aan Vet in Balans!


Werkwijze afvallen
De werkwijze van ‘Vet in Balans’ is erop gericht om jou te leren bewuste keuzes te maken, zeker in deze moeilijke Corona tijd. Jij bent uniek en je hebt je eigen wensen en doelen. Samen gaan we kijken wat deze doelen zijn en daarna ga ik je helpen dit te bereiken! Dit zou kunnen door je een ander voedingspatroon aan te leren, of bijvoorbeeld het ombuigen van een vaste routine in het dagelijks leven.

Als je wilt afvallen is voeding voor 70 tot 80 procent verantwoordelijk voor een goed resultaat. Als tweede is bewegen de belangrijkste factor. Voeding ligt dus aan de basis om je lichaam in een gezonde conditie te krijgen of te houden. Het is een belangrijke leefstijlfactor voor een vitaal leven. Of je nu gewicht wilt verliezen, weer vol energie in het leven wilt staan, balans in je werk- en privéleven zoekt of de regie over jouw leven terug wilt krijgen. In al deze aspecten speelt bewegen en voeding een belangrijke rol. Daarom gaan we hiermee aan de slag.
‘Vet in Balans’ werkt niet met diëten, shakes, pillen, poeders of maaltijdvervangers. We gaan je helpen een blijvend, verantwoord en gezond voedings- en leefpatroon te ontwikkelen. Je gaat afvallen, krijgt een beter figuur, wordt slanker, maar vooral ga je je beter voelen!


Ga de uitdaging aan!
Op een gegeven moment heb je een punt bereikt in je leven dat je beseft dat het anders moet. Bij ‘Vet in Balans’ staan we voor je klaar!


Kennismakingsgesprek
Als je interesse is gewekt, maak dan een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Hierin wordt je kort uitgelegd wat de mogelijkheden zijn, en welke methode het beste bij je past.

De opties zijn als volgt (klik voor meer info);


Neem vrijblijvend contact op!
De eerste stap heb je al gezet! Zet nu de tweede stap naar een bewuster en gezonder leven door contact op te nemen via 06 – 28 31 70 62 of vul het contactformulier in. Middels een eerste gratis kennismakingsgesprek gaan we kijken wat ‘Vet in Balans’ voor jou kan betekenen.


Neem contact op