Neem contact op:

Wie is Vet in Balans?….

Chantal BlomenMijn naam is Chantal Blomen. Ik ben in 2018 gestart als gewichtsconsulent in de omgeving Reuver. Met mijn bedrijf “Vet in Balans” help ik andere mensen die een slanker figuur willen en willen afvallen tot een gewicht waarbij ze zich echt goed voelen.
Zelf heb ik ook lange tijd een haat/liefde verhouding gehad met mijn gewicht. Jaren geleden was ik een stuk zwaarder dan ik nu ben. Ik heb dat uiteindelijk om kunnen buigen door gezonder te gaan leven en meer te bewegen. Maar daarbij heb ik veel terugvallen gehad en ook veel tegenslagen gekend. Maar het gaat erom wat je ermee doet en hoe je ermee omgaat. Daarom weet ik dat het enorm belangrijk is dat je de juiste begeleiding krijgt!

Ik werk met de methode ‘Ik mag alles eten’ van GCN (Gewichtsconsulenten Nederland). Dus niet met shakes, afslankpillen, poeders of andere producten, maar met bewustwording over voeding. En eigenlijk is methode een verkeerd woord. Je krijgt meer inzicht in je leefwijze en de mogelijkheid om dit aan te pakken! Het is mij gelukt flink af te vallen. Jij zou het ook kunnen! Ben jij klaar voor Vet in Balans? Klik HIER.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je te begeleiden om je doel te bereiken. In de meeste gevallen is het 9 weken traject de beste optie om tot goed resultaat te komen. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, klik HIER om de tarieven en opties te bekijken.