Neem contact op:

Als tijdens het kennismakingsgesprek blijkt dat het 9 weken traject het best bij je past, krijg je een voedingsdagboek mee naar huis. Het is de bedoeling dat je enkele dagen alles opschrijft wat je eet en drinkt. Dit voedingsdagboek zal bij je intake gesprek worden geanalyseerd waardoor er een helder beeld wordt gevormd van je huidige voedingspatroon.


Intakegesprek
In dit eerste gesprek concretiseren wij het probleem en gaan wij jouw uiteindelijke doel(en) vaststellen. Daarnaast zal ik een anamnese afnemen om een nog beter beeld te krijgen van jou als persoon. Een anamnese is een uitgebreide vragenlijst over je medische achtergrond, leefwijze en eventuele klachten. Ook zullen we samen het ingevulde voedingsdagboek doornemen en bespreken.


Vervolgconsulten
Een week na het intakegesprek zien we je graag terug voor het eerste consult, waarin het plan van aanpak aan jou wordt voorgelegd. Je ontvangt ook het boek “Ik mag alles eten” van GCN (Gewichts Consulenten Nederland). Dit zal je helpen om je aan het plan van aanpak te houden.
We spreken een termijn af voor het vervolg consult en bespreken we de vorderingen en doen we de vetmetingen. Tevens bespreken we de eventuele knelpunten en is er natuurlijk ruimte voor vragen. De vervolgconsulten zullen in het begin wekelijks zijn en afhankelijk van het verloop van de resultaten en behoeften zal hier geleidelijk aan meer tijd tussen zitten. Stap voor stap gaan we werken aan jouw nieuwe leefstijl, waarbij jijzelf aan het werk wordt gezet om te leren bewuste en gezonde keuzes te maken. Tussentijds zullen wij samen kijken hoeveel hulp je nog nodig hebt en of we nog een vervolgconsult afspreken.


Nazorgconsult
Omdat ‘Vet in Balans’ streeft naar een blijvende leefstijlverandering, willen wij je niet gelijk na het behalen van je doel loslaten. In het nazorgconsult evalueren wij hoe het met je gaat en of er nog punten zijn waar je tegenaan loopt en hulp bij nodig hebt.

Voor de tarieven klik je HIER

Wil je je aanmelden? Neem dan HIER contact met ons op.